CHOCOLATE CAKE GIANDUIOTTA

In one cake you can find the most distinctive flavors of Piedmont, chocolate and hazelnuts IGP from Langhe.

More details

Add to my wishlist

Gianduja is the popular mask from Turin. Its name is derived from the phrase in Piedmontese
dialect “Gioann d'la doja” that means John of the jug (of wine).

From this typical character derives the name to the typical combination of chocolate and
hazelnut cakes that characterizes many of the Piedmontese cuisine products as Gianduiotti or
Gianduia spreadable cream.

The chocolate cake Gianduiotta enhances this combination of chocolate with hazelnut Tonda
Gentile delle Langhe. 

 

Weight of Gianduiotta cake: 500 gr

 

Main Ingredients: Piedmont Hazelnuts, cocoa, wheat flour and corn, sugar, rum

 

Informations about the Manufacturer: This product is packaged in a laboratory using also:
flour containing gluten and nuts.

 

From Title Comment
02/25/2013 paolo. insuperabile No ma questa torta gianduiotta è davvero buonissima. Il cioccolato è morbido e si sente il sapore delle nocciole. Bravi il negozio funziona molto bene anche nel servizio. Alla prossima
02/10/2013 giulio. ottima Abbiamo assaggiato questa torta gianduia con tutta la mia famiglia e l'abbiamo trovata ottima, si sente molto il gusto di cioccolato e delle vere nocciole piemontesi. Da provare! Ciao
01/27/2013 fabrizio l. torta gianduia Questa torta è davvero buona, si sente il sapore del cioccolato e delle nocciole.

Search

Cart  

No products

Shipping 0,00 €
Tax 0,00 €
Total 0,00 €

Prices are tax included

Check out

spedizione